Има специално звено, създадено към вътрешния министър (по линия на чл. 33

...
Има специално звено, създадено към вътрешния министър (по линия на чл. 33
Коментари Харесай

Бивш полицейски началник: Има специално звено към вътрешния министър, наричат го „изолатора“


Има особено звено, създадено към вътрешния министър (по линия на член 33 от Закона за МВР) и го назовават „ изолатора “. Това удостовери в изявление за „ Тази заран “ някогашният шеф на полицията в Пловдив Васил Костадинов.

За това звено заяви предходната седмица в обява вестник „ Капитал “. В резултата на тази публикация от поста си се отхвърли началникът на кабинета на вътрешния министър Калин Стоянов – Васил Кръстев. Министърът я одобри.

Костадинов удостовери още, че в специфичното звено към вътрешния министър са назначени множеството освободени тази година областни директори на полицията.

Той е бил в звеното към месец и половина. Помни, че са ходили на границата, с цел да инспектират по какъв начин се противодейства на мигрантския напън.

Васил Костадинов е уволнен дисциплинарно – официално поради в допълнение заплащане за чиновник от РУ-Стамболийски (14 лева.), а импровизирано поради убийството в Цалапица и бягството на главния обвинен за него от България.

Действията на полицейските чиновници, работили в Цалапица, са задоволително отговорно осъществени, тъй че в оптимално къс срок да се откри извършителят на закононарушението, счита Костадинов. 

Той е обжалвал пред съда уволнението и чака да го възстановят на работа в Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР